Tаксиметров шофьор от Кърджали е бил нападнат с брадви, бит

...
Tаксиметров шофьор от Кърджали е бил нападнат с брадви, бит
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор от Кърджали бе бит с брадви и ограбен в Ксанти

Tаксиметров водач от Кърджали е бил атакуван с брадви, обичай и ограбен в Гърция, пишат сътрудниците от 24rodopi.com. Самият той удостовери, че рискови лица са трансформирали в пъкъл пътуването му до Ксанти.

С. изпълнявал поръчка на клиентка, която го наела да я закара от Кърджали до Ксанти. Уговорката била да му бъде платено след идване на адреса. Докато пътували в посочения от клиентката квартал обаче, лек автомобил без регистрационни номера засякъл пътя на нашенеца, който по този метод се принудил да спре таксито.

От другата кола изскочили няколко мъже с брадви, счупили страничното стъкло на вратата на водача, измъкнали го от таксито, почнали да го бият и най-после отмъкнали портфейла му с пари, персонални документи и дебитна карта. Пътничката в това време изчезнала в незнайна посока. Кърджалиецът незабавно отишъл в полицейското ръководство, където подал тъжба и описал нападението. Оттам му бил публикуван документ, с който съумял да се прибере вкъщи.

Засега следствието е открило, че от дебитната карта на мъжа е пазарувано два пъти, като сумите са било общо към 200 евро. Установени са комерсиалните обекти, сега се преглеждат записите от камерите, с цел да бъдат откритите лицата, които са направили покупките и по този начин да стигнат до мъжете, нападнали нашенеца.

Според източниците на 24rodopi.com, нападението надали е инцидентно. Подозира се присъединяване на дамата пътничка в незаконна група. По всяка възможност, таксито е причаквано, за да бъде водачът ограбен. Призоват се таксиметровите водачи да внимават, когато поемат задължения за прилежаща Гърция и най-много, когато клиентът им е чужд.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР