Таксиметров шофьор от известна фирма е издъхнал преди дни в

...
Таксиметров шофьор от известна фирма е издъхнал преди дни в
Коментари Харесай

Огромна трагедия! Откриха труп на служител на известна фирма СНИМКИ

Таксиметров водач от известна компания е умрял преди дни в дома си в блок 57 на ж.к. „ Сениче “ във Враца, оповестява "Конкурент ".

60-годишният Милчо Х. имал здравословни проблеми, признават комшиите, които повикали към обяд през днешния ден полиция поради разнасящата се воня от жилището на мъжа.

След като пробвали да влязат, само че не съумели, ченгетата разрушили входната врата на 3-стайното жилище, където попаднали на бездиханния мъртвец на притежателя.

„ Живееше самичък. Имаше си здравословни проблеми. Не знам по кое време се е случило, защото през последните 2-3 дни си бях на село “, сподели комшия, който повикал ченгетата. Той не пожела да се показа, само че посочи, че служителите на реда го предизвестили да не идва с тях поради ужасавящата панорама.

Екипи на Гражданска отбрана и пожарната били извикани, с цел да смъкват човешките остатъци от 7-ия етаж, където било жилището на Милчо.

Трупът беше откаран в моргата, с цел да му бъде направена аутопсия и да се изключи вероятността, че гибелта на мъжа е настъпила принудително.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР