Таксиметров шофьор е открил забравен гранатомет в колата си, в

...
Таксиметров шофьор е открил забравен гранатомет в колата си, в
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор сигнализира за забравен гранатомет в колата си

Таксиметров водач е разкрил пропуснат гранатомет в колата си, в град Никопол, област Днепропетровск, Украйна, оповестява РИА Новости.
Водачът е намерил на задната седалка забравена торба, в която представители на полицията разкрили гранатомет.
Шофьорът неотложно се е обадил в полицията на Днепропетровск. Съобщението беше публикувано на страницата на украинската полиция.
Личността на притежателя на оръжието е открита. Оказа се, че става дума за 50-годишен локален гражданин. Оказа се, че по-рано той е бил съден.
В момента се разисква каква мярка на неотклонение да му бъде наложена. Прави се експертиза на оръжието, с цел да се види от кое място се е появило и дали е било употребявано.
Опасните находки не са необичайност в раздел " Забравени движимости " в Украйна. Преди дни водач на рейс откри в багажното поделение забравена чанта със самоделно направена бомба в нея. Чантата му била предадена от чужд човек за превоз до гарата в Одеса, само че няколко дни поред никой не си я потърсил и той решил да ревизира наличието.
Въпреки десетките хиляди оръжия, конфискувани от управляващите след спора в Донбас, полицията непрекъснато се натъква на сходни находки, защото противозаконният трафик на оръжия в Украйна доста е повишен в последните години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР