Таксиметров шофьор е открил стрелба пред училище в София, а

...
Таксиметров шофьор е открил стрелба пред училище в София, а
Коментари Харесай

Какво се случва? Таксиджия стреля срещу ученици пред школо и избяга ВИДЕО

Таксиметров водач е разкрил пукотевица пред учебно заведение в София, а по-късно е избягал. За случая, станал в понеделник към 14 часа, е алармирал възпитаник с писмо до bTV. По думите му пред гимназията му е била осъществена пукотевица с военен пистолет от таксиджия, който е стрелял към учениците. На мястото на случая са дошли полицаи и криминалисти.

За случая са удостоверили от учебното заведение и от полицията, само че се оказало, че стрелбата е осъществена от водач с газов револвер, като оръжието е записано.

Още същия ден въпросният водач е бил арестуван за 24 часа, които към този момент са изтекли. Стрелецът не е имал предишни престъпни прояви. Все още не е ясна повода за стрелбата. От полицията работят за изясняване на случая.

Евгения Пеева, изпълнителен шеф на СофтУни „ Будител “:

„ Чуваме мощен звук на улицата, възпитаници влизат в постройката и споделят, че някой стреля от такси с револвер. Вчера имаше доста дейни игри със снежни топки. Очевидно някоя от тях е попаднала върху кола, което пък очевидно е предиздвикало водач да излезе и да стреля с газово оръжие. При никакви условия не е окей да извадиш револвер, въпреки и да стреляш във въздуха “, описа изпълнителният шеф на учебното заведение Евгения Пеева.

След случката с децата работят психолози, издадена и е заповед да не играят пред учебното заведение, защото постройката е на основен бул..

„ Издадохме заповед, че не одобряваме да се замерват с топки или да замерят коли с топки, тъй като това е рисково и е значимо да поемат отговорност за дейностите си. Пуснахме незабавно известие до родителите, писахме и в електронния дневник да поговорят с учениците “, добави Пеева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР