Таксиметров шофьор е бил глобен с 170 паунда глоба за

...
Таксиметров шофьор е бил глобен с 170 паунда глоба за
Коментари Харесай

Яростен таксиметров шофьор твърди, че е грабеж през деня, тъй като е глобен със 170 паунда за обръщане

Таксиметров водач е бил санкциониран с 170 паунда санкция за това, което той твърди, че просто се е " обърнал " в кола парк - заклеймяване на наказването като " обир денем ".

Нериндър Сингх, който живее в Радклиф он Трент, Нотингамшир, чакаше работа в Ламбли, когато спря на паркинга пред Glow UV Tanning Studio на Davies Road в Западен Бриджфорд. Той споделя, че е употребявал мястото единствено с цел да обърне колата си и е спрял за малко, с цел да прочете дългия лист с ограничавания за паркиране. Но месец по-късно той получава писмо, в което му се споделя, че дължи на Nforce Parking 100 английски лири.

Г-н Сингх сподели: „ Извинете за езика ми, само че аз съм добре. Това не се случва просто на мен. Случва се на стотици хора. Това са безскрупулни компании за паркиране. Трябва да са, с цел да вършат това. Това е кражба на бял ден. " Този случай, който се случи на 21 януари, беше вторият път единствено за няколко месеца, когато 55-годишният Сингх беше санкциониран за паркиране. Първият път, отвън постройката на DG Car...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР