Таксиметров шофьор беше арестуван снощи след зверски бой с двама

...
Таксиметров шофьор беше арестуван снощи след зверски бой с двама
Коментари Харесай

В Struma.com! Луд екшън в Благоевград: Арестуваха таксиметров шофьор за бой с клиенти след Йордановден, 40- годишен със счупен череп, счупени ребра и прешлени...

Таксиметров водач беше задържан нощес след свиреп пердах с двама клиенти, единият от който е потърпевш тежко със счупени ребра и черепна контузия, научи първо Struma. com. Eкшънътсе разиграл пред блок 7 в квартал " Еленово " малко след среднощ. Кирил К. и СлавейкоЕ. се качили в таксиметров автомобил, ръководен от Андрей В. По пътя към посочения адрес сред клиентите и таксиджията зародил скандал, който ескалирал в пердах пред блока в " Еленово ".

„ По време на багра таксиметровия водач извадил бокс и нанасялбезконтролни удари по 40- годишният Кирил К., след които му предизвикал голям брой контузии. На място е извикан екип на Спешен център и дежурен екип на полицията, които задържали таксиджията Андрей В.

Раненият Кирил е прегледан и са открити черепна контузия, счупени ребра и прешлени. Отказал е лекуване в Благоевград, прецизираха за Struma. com от здравното заведение. Прокуратурата стартира следствие.

Това е следващият таксиметров водач, задържан за незаконно държание. По тъжба на 16-годишна клиентка в Благоевград бе изобличен различен таксиджия, който бе упрекнат в педофилия,след като в телефона му бяха открити фотоси на голи деца.

Проблемът с качествения асортимент на хора, които правят таксиметрови услуги не е от през вчерашния ден, писали сме за таксиджии с изрично психологични болести, или такива,които сядат зад волата след приложимост на алкохол и опиати.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР