Такси компаниите в национален мащаб стартират нова програма “Солидарност” за

...
Такси компаниите в национален мащаб стартират нова програма “Солидарност” за
Коментари Харесай

Таксиметрови услуги в полза на обществото

Такси фирмите в народен мащаб започват нова стратегия “Солидарност” за по-достъпни пътувания по време на общата рецесия. Съвместно с водачите, националната мрежа за споделени пътувания изготви особено предложение за клиенти, които избират постоянно да употребяват такси за своите пътувания като метод за личен и безвреден превоз.

Такси водачите допълнително от 10 града в страната започват услугата “ПРОМО такси”, с която при 4 пътувания седмично, потребителите получават “кеш бек” бонус за нови пътувания на стойност до 33%. Единственото изискване е цената на пътуването да бъде с минимална стойност определяна за всеки град и започваща от 2 лева Бонуса се изплаща автоматизирано един път седмично, непосредствено по сметката за е-плащания на потребителя.

В условия на понижена покупателна дарба на популацията, даже един от най-засегнатите сектори се пробва да бъде взаимен с потребителите. От началото на изключителното състояние до 13 май оборотът ( данните са единствено за такси фирмите обединени в мрежата на “ Таксистарс”) на такси услугите в народен мащаб е паднал с 65%.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР