Таково чудо досега в любовното риалити Ергенът“ не се е

...
Таково чудо досега в любовното риалити Ергенът“ не се е
Коментари Харесай

Прецедент! Уплашеният ерген Алекс Младенов избяга от шоуто

Таково знамение до момента в любовното риалити „ Ергенът “ не се е случвало

А е едвам трети сезон, а предаването се снима, за първи път, в имение в Гърция. Ергенът Александър Младенов, за разлика от първите двама, е синеок, светлокос и  по-бял, а предходните бяха повече в тъмната и космата гама.

Нито Виктор Стоянов, нито даже ранимия пианист Евгени Генчев не избягаха с двеста от шоуто, само че третият ерген го стори.

И по какъв начин няма, като видяхме гледката, на която станахме нощес очевидци. Този път претендентките за популярност и пари надминаха себе си, единствено че с негативен знак.

Снощи беше апотеоза на силиконовите вимета, големите джуки, битер тези на Мара Отварачката и въобще пластмаса в обилие, а ум и разум-ню-ню.

Пред тях Ерген № три изглеждаше като момченце или като кукличка-невинен, гальовен и както се видя, прекомерно изплашен от набора моми, подготвени да го нападат.

Бесът на феновете е понятен, те безусловно попиляха тези „ караконджули, гарвани, силиконови гърли “, които превзеха нощес екрана. А довечера нещата ще са още по-страшни, доверяват очевидци „ на ужаса “, наименуван моми за избор.

Според една от клюките Алек Младенов бяга през глава от шоуто, като оставя писмо до водещия Наум Шопов за опрощение, че не може да си избере избраница.

Според друго инфо ергенът избира за своя избраница чаровната Надежда Вишева. Коя версия ще се случи обаче, следва да видим….

Източник: Crimsbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР