Такова шоу като в сегашния парламент зрителите не са гледали

...
Такова шоу като в сегашния парламент зрителите не са гледали
Коментари Харесай

Борисов: Шоу като в парламента не сте гледали и при Слави

Такова шоу като в настоящия парламент феновете не са гледали и в предаването на Слави Трифонов. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов от Перперикон.

" Гласуваха бюджет единствено за няколко месеца, а за какво не гласоподаваха за цялата година? Защо е този популизъм? Защо актуализират предишния бюджет? Да актуализират идващия ", добави Борисов.

" Мисля, че е груба неточност при тази коалиция в Народното събрание изобщо да се върви на избори. Никога не ми е бил забавен президентският пост ", акцентира той и уточни, че напълно скоро ГЕРБ ще разгласят претендента си за президент.

" Тези популисти и изключително президентът Радев, който говореше какъв брой е значимо, с цел да са почтени и транспарантни изборите, да се броят квитанциите след машините. Само че това не се одобри и в случай че 0,8% не им стигнат, те ще ги броят 3-4 дни и ще ги докарат, както им би трябвало. И ние не можем да проверим истина ли е ", сподели още Борисов.

По думите му " съдията за президентските избори е платен ".

" Радев нарушава Конституцията всекидневно. Не в профил канадски жител от държавното управление ", добави Борисов, визирайки Кирил Петков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР