Такова събитие никога не може да бъде изтрито. Това е

...
Такова събитие никога не може да бъде изтрито. Това е
Коментари Харесай

Нумероложката, която живееше с Милен Цветков, каза какво ни очаква след 21.12.2020

Такова събитие в никакъв случай не може да бъде изтрито. Това е истината. Такова събитие те бележи вечно. Просто се научаваш да живееш с него и си задължен да продължиш.

Това сподели в телевизионно изявление половинката на починалия публицист Милен Цветков, който почина в станалата преди повече от половин година злополука, породена от седналия зад кормилото на скъпия си джип след приложимост на опиати юноша Кристиян Николов - Милена Иванова.

"Да, несъмнено. Очаквам правдивост. Очаквам българският съд този път да си свърши работата както би трябвало ", сподели още Иванова.
Що се отнася до това, какво ни чака през идната година, нумероложката сподели: "Датата 21.12.2020 е извънредно значима за всички нас, тъй като с нея стартира развой на смяна и обновяване. Хората ще имат опция да създадат рестарт на живота си ".

Тя изясни, че многото двойки в датата демонстрират, че хората ще би трябвало да се научат да си взаимодействат по-добре, да си оказват помощ и да бъдат по-малко егоистични.

Тези неща важат за всички, разкри Милена Иванова, само че всеки човек ще ги почувства по друг метод, според от рождената си дата.

Най-важното е хората да схванат, че е пристигнало времето на смяната. През март завършва отрицателната наклонност, която ни докара толкоз главоболия тази година.

Числото на идната година е 5, което е положително число, само че също по този начин и доста бурно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР