„Такова поведение не съм виждал - арогантно, нагло, безобразно. Така

...
„Такова поведение не съм виждал - арогантно, нагло, безобразно. Така
Коментари Харесай

Бизнесменът, обвинил кмета на пловдивския район "Северен" в подкуп: Такова поведение не съм виждал

„ Такова държание не съм виждал - надменно, безочливо, безобразно ". Така предприемачът Здравко Ангелов разказа срещата си с кмета на пловдивския регион „ Северен " Ральо Ралев.

Ралев беше задържан на 30 май, дружно с пловдивски архитект. Кметът беше упрекнат, че е изискал 60 000 лева, за даде разрешителното за градеж.

„ Ти ли си най-умният в махалата? " ми сподели кметът, когато ме одобри за първи път. Не съм виждал такова държание. Прекъсваше ме от самото начало. Каза, че е безсмислено да съм се съветвал с архитектите, тъй като кметството го ръководи той. Къде бил той в цялата скица? Облегна се на столчето и още веднъж с няколко жеста ми загатна, че „ кметството е негово " ", описа Ангелов. Преди това той и екипът му отстранили всички пропуски на в плана.

" Отидох до общината да видя какво се случва с разрешителното за градеж. Поведението на чиновниците беше друго - предните пъти бяха усмихнати, а внезапно -неузнаваеми. Тогава разбрах от прочут, че кметът с гневен скандал е прибрал плана в своя кабинет без пояснение ", добави Ангелов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР