Такова нещо в държавата не се е случвало - планини

...
Такова нещо в държавата не се е случвало - планини
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Елитът на ПП-ДБ на снимки с контрабандисти - това е нечуван скандал!

" Такова нещо в страната не се е случвало - планини от кеш и партия на пудела. Целият " хайлайф " на ПП-ДБ е на тези фотоси в другарски, да не кажа особени положения, с едни контрабандисти. 

Да приказва за мутренски времена Петков, откакто това се е случило под управлението на техния финансов министър, техния Министерство на вътрешните работи началник Рашков и цялата тази кохорта, която е в, меко казано, особена непосредственост... "

 

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коментар на последния скандал в страната – новите фотоси на Живко Коцев, Бойко Рашков и обвинения за присъединяване в проведена незаконна група за контрабанда, търговия с въздействие и подкупи Стефан Димитров.

 

Пред публицистите Пеевски отговори на коментара на Кирил Петков, че ще връщат мутренските години с въпроса „ Вие какви времена виждате, че е имало там и все още. Вашият коментар какъв е? “

 

Такова нещо не се случвало в никакъв случай в страната. Планини от кеш, партия на пудела, вие се сещате коя е тази партия. Това красиво създание, носи пачки към господарите си, които ги видяхме на фотосите кои са. Целият „ хайлайф “ на Политическа партия, Демократична България е на тези фотоси. В другарски, да не кажа, особени по този начин положения с едни контрабандисти, възмути се Делян Пеевски.

Вие видяхте ли на фотографията кои са? Кой е на фотографията с контрабандистите?Да видяхте някой от Движение за права и свободи, да видяхте някой от ГЕРБ, настоятелно попита ръководителят на Движение за права и свободи.

А да приказваш за мутренски времена, като господин Петков, откакто това се случило под управлението на техния финансов министър, техния Министерство на вътрешните работи началник – Рашков и цялата тази кохорта, която е в меко казано в особена непосредственост, стартирам да се колебая в каква непосредственост е цялата тази група - това е нечувано. Надявам се в медиите, нищо да не бъде прикрито и да се стигне до края. Институциите да работят и вие да казвате истината, тъй като България подобен скандал не е виждала до този миг, сподели с отвращение Делян Пеевски.

Какъв е коментарът на медиите - такова нещо случвало ли се е? Искрено се надявам, прокуратурата и службите да не прикрие нещата и да излезе цялата истина нескрито, безапелационен бе Пеевски.

Българските жители би трябвало да видят, кой политически хайлайф открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските жители. Видяхме къде са – по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, с които се е финансирало се вижда какво, акцентира Делян Пеевски.

Брожения против Калин Стоянов има от кой? От една измислена организация, присъдружна на партията на пудела. Като гледате фотосите, кой би трябвало да остане на поста си. Кой не би трябвало да бъде в министреството, попита Пеевски.

За избора на членове на новата КПК Делян Пеевски изясни, че Народното събрание ще следва признатите периоди и хронограма. Има периоди и хронограма, когато е по хронограма тогава се гласоподава. Ние стоим зад тези правила и ще гласуваме членове, добави той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР