Такова долно поведение срещу мен на една пропаганда машина показва,

...
Такова долно поведение срещу мен на една пропаганда машина показва,
Коментари Харесай

Борислав Игнатов: Долното поведение на една пропаганда машина показва, че сме на правилен път

Такова долно държание против мен на една агитация машина демонстрира, че аз и " Демократична България " сме на верен път. Явно тормозим някого извънредно доста, с цел да стигнат до сходна офанзива. С тези думи претендентът за кмет на София от " Демократична България " Борислав Игнатов разяснява за първи път в изявление публикуваните от уеб страницата " ПИК " интимни фотоси на приятелката му. Преди това той употребява профила си във " Facebook ", с цел да изрази позицията си.

Според него до момента в България не е имало сходна офанзива против политическа фигура, въпреки че акцентира, че не смята себе си за такава. Той обаче посочи, че няма никакво желание да се откаже от битката си за кметския пост, защото го дължал на приятелката си " и на всички наранени от несправедливостта ".

Игнатов отговори и на днешното изявление на вътрешния министър Младен Маринов, че Министерство на вътрешните работи ще направи инспекция по случая с изтеклите интимни фотоси, когато постъпи искане от приятелката му. " Още през 2011 година тя завежда сигнал в Министерство на вътрешните работи за случая. Започнато е разследване, което не е довело до на никое място. Тя не е получила даже известие от Министерство на вътрешните работи ", сподели още той и добави, че екип от адвокати приготвя нов сигнал до полицията.

Публикацията в уеб страницата " ПИК " в деня на Съединението провокира вълна от яд и мнения както измежду водачите на най-големите политически партии, по този начин и измежду десетки медии, които остро се оповестиха против сходни изявления.

Асоциацията на европейските публицисти - България осъди обявата и разгласи, че стартира самодейност, целяща да ограничи финансирането на сходен вид " публицистика ".

Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори и публичните медии Българска национална телевизия и БНР излязоха с позиция за професионализма в медиите, в която акцентират, че неприкосновеността на персоналния живот е главно предписание, което не трябва да се погазва.

Част от партиите пък оповестиха, че не считат да употребяват уеб страницата " ПИК " за медийната си акция преди локалните избори.

Самият Игнатов добави, че му е направило доста положително усещане " по какъв начин същинските експерти в публицистиката са се обединили с остра реакция " против публикуваните фотоси.

Той посочи и за какво се е присъединил в борбата за кметския пост в София. " Има преразход на средства, непрозрачно ръководство, рискова градска среда. В общината липсва скорост, всичко се влачи с доста мудни темпове, работи се по остарели способи. В актуалния свят има потребност от скорост. С моя темперамент и опит мога да движа нещата доста по-бързо ", съобщи Игнатов.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (88)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР