ТАКОМА, Вашингтон (АП) — Адвокатите на трима служители на щата

...
ТАКОМА, Вашингтон (АП) — Адвокатите на трима служители на щата
Коментари Харесай

Адвокатите и прокурорите изнасят последни аргументи в процеса срещу трима служители на щата Вашингтон

ТАКОМА, Вашингтон (АП) — Адвокатите на трима чиновници на щата Вашингтон, упрекнати в гибелта на негър мъж, който е бил обичай, шокиран и вързан с лицето надолу тротоар изнесе последните си причини пред журито в сряда, преди обвиняването да има последната дума и на журито беше казано да се върне в четвъртък, с цел да стартира разискванията.

Двама от юристите на служителите на реда концентрираха последните си причини върху отчета от аутопсията, който споделя, че Мануел Елис е имал съдбовно равнище на метамфетамин в тялото си, когато е умрял. Те също по този начин означиха, че правосъдният доктор сподели, че качулката за храчене, която е сложена от различен офицер, „ е значим фактор и евентуално най-важният фактор “ за гибелта му. Причината са опиатите, заключиха юристите.

Специалният прокурор Пати Ийкс, от името на Генералната прокуратура на Вашингтон, направи опровергаващи причини и акцентира, че правосъдният доктор е знаел за медицинските положения на Елис и е заключил, че той е умрял хипоксия заради ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР