Тъкмо ще трябва да докажеш в съда някои неща От

...
Тъкмо ще трябва да докажеш в съда някои неща От
Коментари Харесай

Колтуклиева за Бориславова: Ще съди? Хайде, давай!

Тъкмо ще би трябвало да докажеш в съда някои неща
От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Лена Бориславова ридае: “Всяка седмица лъжата по мой адрес е друга. Миналата седмица беше, че си поръчвам дрога от господин Семерджиев в Министерски съвет - безспорна нелепост.  Имаме и една голяма неистина за връзките ми с господин Кирил Петков. С него имаме професионални връзки. “

Как по този начин един палач, рецидивист, наркодилър, прегазил две почтени девойки (Бог да ги простѝ!), за говорителката на държавното управление в оставка, стана “господин Семерджиев ”? Да не би да се познават и да не смее да го засегне?!

Тепърва ще има да се обясняват специфичните доставки в Министерски съвет, кой е влизал и излизал по късна доба, по какъв начин се е легендирал пред охраната…

Нещо да напомня: Кирил Петков и Лена Бориславова желаеха светкавичното уволняване на началника на Националната работа за защита (НСО), откакто ген. Тонев съблюдава закона и даде записи от камерите на Министерски съвет на прокуратурата. Разбира се, президентът Радев не се съгласи да извърши този каприз на Киро и Лена-на-Киро-и-Миро, провокиран от боязън и суматоха - основателни, прочее, както се вижда.

Да попитам още: за какво Лена в никакъв случай не е там, където е Линда?! Ако всичко е наред в връзките ѝ  със брачна половинка на канадката, за какво двете се заобикалят толкоз очевидно и недвусмислено? Какво постановяваше още при започване на мандата, Киро и Лена да се карантинират дружно в държавната резиденция, в случай, че светът се управляваше през приложения за он-лайн връзка?! Тези двамата какво толкоз трагично се съвещаваха и решаваха, та трябваше да споделят една и съща спал… не знам какво, единствено допускам, само че и за това някой ден ще излязат записи, спри та гледай.

Разбира се, че комфортните публицисти от БТВ и Нова (обединени) няма да попитат Лена Бориславова не се ли усеща малко неловко, тъй като и най-тъпият гьон-сурат би се изчервил, пред видеото, в което Кирил Петков я подхваща откъм гърба за “парапета ”?! Колко честно е към седмица след общуването им в квартира на софийската улица “Гладстон ”, опипваната да получи от опипващия контракт с Българска банка за развиване за 14 000 лв. на месец? Защо подписалите контракта двама новоназначени шефове на банката не дочакват формалното си регистриране в комерсиалния указател и по този начин правят престъпление, което се проверява от прокуратурата?! По каква съдбовна причина адвокатската фирма на Лена Бориславова получава от компания “Сердика спортни парцели ” към Министерството на младежта и спорта, 52 800 лв.?

Нали са харвардци, ужким са огромни специалисти, вършат се на печени… а светят отвред с нарушавания и схеми.

За “Има подобен народ ” Лена Бориславова мъдрува: “За Има Такъв Народ би трябвало доста ясно да си дадем сметка какво седи зад този политически план. Единственото редовно нещо зад тяхното държание е, че това е един стопански план, който даде работа на група сценаристи, доста от които сложиха себе си на първа линия в Народно събрание и подведоха огромна група хора. ” Хахаха, а какъв брой огромна група хора подведоха Политическа партия “Пълен неуспех ”, който даже в нагласените социологически изследвания е не на първо, а на второ място след ГЕРБ-СДС?

Колко честно и обикновено е министър председателят в оставка да се договаря с отцепниците от Има Такъв Народ в жилището на спортния министър в оставка?

Колко законно е Кирил Петков и Лена Бориславова да се срещат в държавната вила “Секвоя ” с регионалните и заместник-областните шефове от Има Такъв Народ, с цел да ги склоняват да се опълчат на Слави Трифонов, а пък отказалите да вземат участие в този пуч, да бъдат уволнени, както стана с Иван Янчев (Плевен) и Иван Кючуков (София-област)?

Лена-на-Киро-и-Миро ще отговори ли къде е 4 пъти по-евтиният газ, както твърдеше, когато с Киро се върнаха от Вашингтон?

“Знам, че ГЕРБ се надяват да влязат в коалиция с Политическа партия или Демократична България, с цел да измият своя облик пред Европа ”. Скрий се някъде, ей, пророчице от “Обеля ”!

Кой прахуляк пере най-добре, бе: Марката “Христо Иванов ” ли - оня с връзките с тогавашния разбойник Маджо или със настоящия злепоставен олигарх Пламен Бобоков; който влезе в коалиция с някогашните комунисти ли - че него кой в Европа го бръсне за слива?! Марката “Кирил Петков ” ли - дето забърка гозба с грозде, полята с боза, по казуса със Северна Македония и френското предложение, на който македонският и албанският министър председател размахваха пръст като на двойкаджия, напикал се от боязън пред черната дъска; този ли, който за 6 месеца не отиде на нито едно публично посещаване на никое място, тъй като не беше поканен; този ли, който избяга от интернационална среща в Солун, с цел да се усамоти с говорителката си в 5-звезден хотел… откакто беше вдигнал самолета ( държавният, имам предвид) за разстояние, което се изминава за 4 часа с лека кола?!

Разбира се, комфортните ТВ водещи няма да попитат Лена-на-Киро-и-Миро, за какво двамата с Киро са изпратили донос против Херо Мустафа до Държавния департамент, тъй като не е предотвратила рухването на кабинета. Което, прочее, беше доказано косвено в изявление на Асен Василев за издание на Иво Прокопиев, с истеричния му вик, че посолства не могат да дефинират кой ще прави държавните управления в България; палячо - като че ли кабинетът на Кирил Петков, в който той беше вицепремиер, не беше заплетен в магерницата на “Козяк ”…

Лена-на-Киро-и-Миро се закани да съди неуместните публицисти. Хайде, давай! Тъкмо ще би трябвало да докажеш в съда някои неща, за които ти е доста елементарно да твърдиш в този момент пред слугинската поръчкова тв публицистика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР