Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено

...
Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено
Коментари Харесай

„Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков

Такива излъчвания построяват модели на държание за феновете и изключително по-младите се подвеждат и желаят да копират въпросните „ тв звезди “

В момента по малките екрани е наводнено с всевъзможни шоута и излъчвания – някои по-сполучливи, други не толкоз, а трети напряко отблъскващи. Сред последните се откроява „ Ергенът “, който показва силиконови девойки с издути джуки и големи бюстове, които се карат, наскърбяват се и си вършат мръсни номера сякаш с цел да завоюват въпросния ерген. Оказа се даже, че две дори го лъжат и бяха позорно изгонени. Не знам множеството девойки какъв брой харесват ергена Алек, по-скоро са тук, с цел да придобият телевизионна популярност. Сред тях има много невъзпитани и нападателни девойки, чието място не е на тв екрана. Такива излъчвания построяват модели на държание за феновете и изключително по-младите се подвеждат и желаят да копират въпросните „ тв звезди “. Да не приказваме, че няма нито едно същински красиво момиче. Това предаване е извънредно просташко и унижаващо дамите, един противен дамски „ Биг Брадър “. Но продуцентите очевидно са подготвени на всичко в името на рейтинга и облагата. Жалко.

Друго шоу, което следях, е „ Като две капки вода “. Но към този момент го отминавам, тъй като тъпче на едно място – омръзна на всички с безусловно идентичния си правилник от години, с недотам известните си участници, с лигавото държание на безконечния член на журито Хилда Казасян и най-много с нетърпимите смехории и скечове на вездесъщия Рачков, който като че ли е в непрекъсната нервност. Може да е надарен, само че прекалява и ни пристигна до гуша. Време му е да се пенсионира. И голямото самочувствие, блаженство и хвалби на двамата братя Халваджиян – също. А грозната им подигравка с ветерана Панайот Панайотов в ролята на Тина Търнър беше същинско дъно.

Предавания като „ Един за различен “, „ Аз обичам България “ и други сходни няма да загатвам, досада лъха от тях.
Фаворитът ми тази година е новото издание на „ Денсинг старс “. Шоуто е може би най-хубавото до момента, с неповторимо студио, декори, забавни участници, ефектни танци – изобщо хубост. Наистина ти цялостни душата. Журито не нервира, въпреки че Илиана Раева е преекспонирана персона и изскача от всякъде. Но най-малко пък е способена в тази област. Водещите съблюдават добър темп, не досаждат с дълги излияния в жанр „ Рачков “, който се изживява като основен воин и център на внимание. Сред участниците фаворитката ми е доктор Неделя Щонова, която постоянно наподобява прелестно и изумява с танцовите си умения.

Колкото до „ Хелс китчън “, първоначално го харесвах доста, само че като всяко хубаво нещо у нас последните две години го скапаха. Шоуто изрично губи от включването на тим на звездите, дето не са никакви звезди, което разводнява и внася голяма досада. Интересно за фена е да следи борбите в кухнята на главните участници – както готварските надпревари, по този начин и развиването на връзките сред съперниците за огромната премия. А въпросните „ звезди “ в шоуто несъмнено са загуба на ефирно време и са безинтересни за феновете.
 
Силвия Пенева, Стара Загора за вестник Ретро
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР