Такива коментари прочетох под информацията, че вече и жени ще

...
Такива коментари прочетох под информацията, че вече и жени ще
Коментари Харесай

Явно всичко отива на заколение...Ще ги нулират напълно...

Такива мнения прочетох под информацията, че към този момент и дами ще активизират в Украйна.

След решението да се залавят и прибират мъжете живеещи в Европейски Съюз, след решението за тотална готовност (за мъже до 60 год.) в този момент идва ред и на дамите. И тях желаят да активизират. Текстът е много " еластичен " и най-вероятно ще се отнася до доста хиляди украински дами.

В края на втората международна война Хитлер направи в Берлин последната всеобща тотална готовност, като раздаде оръжие на деца и старци. Обаче даже и той не си разреши да активизира дами. 

А в Украйна ще го вършат.

Не знам докога ще продължи цялото това безумство. Направо не мога да допускам по какъв начин целия свят следи заличаването на толкоз голяма човешка маса.

По неофициални данни (тъй като са забранили официалните) Украйна до момента е изгубила във войната към 700 000 млади, здрави мъже. 

Само инвалидите без ръце или крайници са над 75 000. На всички естествени и мислещи хора по света е ясно, че тази война няма огромна възможност да донесе предстоящите резултати. И действителностите и историческия опит го демонстрират. Обаче клането продължава.

Сатанистите от ландън и Джу-йорк желаят още и още кръв. Малко им е до момента. След украинските мъже в този момент ще изпращат на заколение и дамите. Остава напълно логически въпросът - кой и за какво желае да почисти тази земя от популацията и. 

В 1991 Украйна беше 52 млн. души - сравнима с Франция или Италия. После падна на 40 млн. В началото на войната към този момент беше 34. Днес е сред 16 и 17. От тях единствено дребна част са млади мъже и дами и задачата е тъкмо тази част да бъде нулирана, изцяло унищожена, т.е. - територията да бъде оставена без бъдеще. 

Как да назовем това с изключение на геноцид?  Генералната Асамблея на Организация на обединените нации на 9 декември 1948 година дефинира това разбиране: 

(от гръцки: γενο – „ жанр “, „ племе “ и латински: caedo – „ умъртвявам “) целеустремено и систематично заличаване, отчасти или цялостно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група чрез ликвидиране на членовете на тази група...

Сега някои незабавно ще кажат, че отговорна е единствено Русия, че тя прави геноцида, обаче Русия си кара нейната работа, преследва си нейни цели, които тя счита за верни и обосновани. Руското управление има вяра в правотата си и, както се вижда - и да ги съдим, все тая! Освен това федерацията не е отказала мирни договаряния, даже в противен случай. 

А тези, които не престават да тикат стотици хиляди хиляди млади украински мъже и дами на заколение? Те не са ли отговорни? Нима не им е ясно, че в този тип и по този метод борбата не може да им донесе триумф? Нима не им е ясно, че резултатите са единствено и само нови и нови стотици хектари гробища? 

Защо тогава не предизвикват договаряния за мир? Защо не подемат мирни начинания? Докога ще продължи клането. Има ли на света нещо по-важно и скъпо от човешкия живот? 

Сигурен съм, че всеки от нас има негов отговор на тези въпроси. Някои са зомбирани от една агитация, други - от друга агитация. Има и такива, които не са зомбирани, тъй като не се поддават на такова. Всички тези групи хора ще дадат разнообразни отговори на горните въпроси. Някои отговори ще са съответни, други - изцяло несъответстващи. 

Без да имам каквито и да било искания за адекватност, аз мисля, че и в тази поредна касапница (номер еди кой си) още веднъж събитията се диктуват от едни същества, които не са тъкмо хора...и за тях това не е всеобщо клане, а е следващо гигантско жертвоприношение! 

Бог да ни е на помощ, тъй като същата погибел може да стигне и до нашите домове! 

Палете свещи! 

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР