Таки толкова много се страхува за живота на най-близките си,

...
Таки толкова много се страхува за живота на най-близките си,
Коментари Харесай

Подземниият Бос Таки Извърши Немислимото! Виж Какво Причини На Собствените Си Деца! Ето Защо Социалните Служби Биха Го Осъдили!

Таки толкоз доста се опасява за живота на най-близките си, че изпада в крайности. И двамата му сина, единия, от които е на две години, а другия е кърмаче носят чиповете.

Аманатидис, който от години се подвизава в Дубай с Боряна Шехтова се доверил на експерти от Израел. Които направили операцията по слагане на имплантите. Майка им доста се тормозила непознатите тела да не навредят на здравето на децата. Но била уверена от специалистите, че няма такава заплаха. Те я успокоили, че проследяващите устройства освен демонстрират местоположението, само че и предават значими данни за положението. Като непример наблюдават пулса, кръвното и други жизненоважни индикатори, предават от retro.bg.

Таки бил уплашен, че някой може да похити наследниците му поради възмездие. Говори се, че пръснка над половин милион на година единствено за защитата им. Четирима охранители непрекъснато дежурят към жена му и децата. Но това не му било задоволително и той се подсигурил и с най-новите технологии.

Да напомним, че синовете на Аманатидис са милиардери още с появяването си на бял свят. Живеят с родителите си в същински дворец на изкуствения остров Джумейра. Три бавачки са назначени да се грижат за тях,които оказват помощ на Боряна Шехтова. Отделно от тях разполагаем на фамилията са и четирима педиатри 24 часа дневно показа разкрития ком.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР