Take That оповестиха, че планират турне и нов албум следващата

...
Take That оповестиха, че планират турне и нов албум следващата
Коментари Харесай

Тийн идоли се завръщат на сцената

Take That оповестиха, че възнамеряват турне и нов албум идната година, заяви Contactmusic. По време на турнето бандата ще извърши най-големите си шлагери.

Групата, която сега е формирана от Гари Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд, от месеци възнамерява да означи 30-годишнината от основаването си през 2022 година Сега бандата удостовери, че през 2019 година ще тръгне на международно турне, което ще е съпроводено от излизането на нов албум, включващ остарели и нови нейни песни.

Фронтменът Гари Барлоу разкри, че бандата се постарала някои остарели нейни песни да звучат по този начин, като че ли са продуцирани през днешния ден.



Изпълнителите на шлагера "Giants " желали Джейсън Ориндж, който напусна групата през 2014 година, и Роби Уилямс да се приобщят към тях за честването на 30-годишнината. Барлоу обаче се отказал от концепцията да притегли Джейсън, тъй като той не бил податлив да се завърне в света на музиката.

"В края на краищата би трябвало да приемеш, че някой не желае повече да се занимава с това, с което си се заел ", разясни Барлоу.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР