Take That, Лайънъл Ричи и Кейти Пери се присъединиха към

...
Take That, Лайънъл Ричи и Кейти Пери се присъединиха към
Коментари Харесай

Концертът на Коронацията: Пет от най-добрите моменти

Take That, Лайънъл Ричи и Кейти Пери се причислиха към тълпата от 20 000 на територията на замъка Уиндзор за концерта на Коронацията на английския крал Чарлз Трети. Съчетание от спектакъл, балет, класическа и поп музика беше екстравагантно проведено на източната ливада пред замъка.

Забавленията се редуваха с по-сериозни моменти. Прозвуча обръщение на крал Чарлз Трети за смисъла на опазването на околната среда, а шоуто беше съпроводено от светлинен театър, в който природата беше акцент. Включиха се и безпилотни самолети.

Гледано от междинна телевизионна публика от 10,1 милиона - достигайки 12,3 милиона - продукцията навън във вариететния жанр беше прекратена с изявленията и развяване на флагове, до момента в който екипът зад кулисите тичаше, пробвайки се да наподобява допустимо най-безпроблемно. Престолонаследникът принц Уилям се качи на сцената, с цел да отдаде респект към отдадеността на татко си към кралските му отговорности. " Татко, всички ние се гордеем с теб ", сподели първородният наследник на монарха.

В случай, че сте пропуснали, ето пет от най-хубавите моменти.

1. Кермит и Мис Пиги

It was a crowning achievement for and I to be asked to attend the for King Charles III! Thanks to the Royal Family for having us and apologies to our friend for interrupting his hosting gig. — Kermit the Frog (@KermitTheFrog)

From Kermit and Miss Piggy to Katy Perry and a colourful drone display, here’s highlights from King Charles III’s Coronation concert— BBC Breakfast (@BBCBreakfast)

Жабокът Кърмит провали събитието с Мис Пиги, която флиртуваше с артиста от Падингтън Хю Боневил. Крал Чарлз наподобява хареса това.

2. Лайънъл Ричи изправи кралските фамилии на крайници

Lionel Richie -performing All Night Long at the King's Coronation Concert. Excellent performance! — fms (@Richiefan55)

Camila checking her watch.. lionel about to do his second song … — MAX (@ThisIsMax)

Няколко консуматори на обществените мрежи с орлови очи са забелязали кралица Камила да ревизира часовника си по време на осъществяванията му, само че тя елементарно го показа, че си играе с една от тези светещи гривни.

3. Тримата от Take That

Britain is Great at this!!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР