Такава теза представи пред bTV Росен Плевнелиев, президент на страната

...
Такава теза представи пред bTV Росен Плевнелиев, президент на страната
Коментари Харесай

Плевнелиев с ”мъдрост” зове за кабинет на ГЕРБ и край на популизма

Такава теза показа пред bTV Росен Плевнелиев, президент на страната ни (2012-2017).

" Надявам се желанието на двете страни да бъдат откровени. Подходът беше неверен. Не трябваше просто да слушат почитателите си, а да ги водят, да дават решения. Това биткаджийство, довело до противозаконен арест на опозиционен водач, можеше умерено да не се случи. Демокрацията е изкуство. Арестът беше чист популизъм - ще си напиша доноса самичък и ще задържам оня, който моите почитатели ненавиждат. Див популизъм. Дано се отървем от това и да се върнем към демократичния метод. Нека сме единни в многообразието. Моля ви, дайте решение по три целта и стига сте се карали ", съобщи Плевнелиев.

По думите му проблемите пред страната ни са няколко. 

" Ако референдумът на “Възраждане ” успее, младите напущат страната. Ако продължаваме да не вършим държавни управления и живеем в президентската република, това е краят на демокрацията ни. Ако не създадем умен бюджет, няма да имаме никакво бъдеще. Ако не създадем тези закони, които да възстановят чувството за правдивост, няма да можем да тръгнем напред. Осъждаме стопанската система си на застой, в случай че не приемем законите по ПВУ. България има потребност от държавно управление, което да не е на Радев ", съобщи Плевнелиев. 

Той съобщи, че " когато духат мощни геополитически ветрове ", би трябвало да сме рационални. ГЕРБ, по думите му, се оказали “широка национална партия ”
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР