Такава среща не може да се проведе, защото има опасност

...
Такава среща не може да се проведе, защото има опасност
Коментари Харесай

Мачът България-Унгария пропада

Такава среща не може да се организира, тъй като има заплаха за живота на хората, безапелационен е кметът Костадин Димитров

Кметът на Пловдив Костадин Димитров е безапелационен, че общината не може да даде стадион " Христо Ботев " за прилагане за интервала 14 - 16 ноември. Това значи, че срещата сред България и Унгария няма по какъв начин да се реализира на него.

Такова писмо е написал до Българския футболен съюз Димитров. С него градската администрация препотвърждава решението си от петък

Така действително кметът на Пловдив отхвърли на БФС мачът на националите с Унгария да се играе на стадиона на " Ботев ". По-рано през днешния ден президентът на БФС Борислав Михайлов разгласи, че в случай че мачът не се играе на този стадион, България ще бъде изхвърлена от всички шампионати на УЕФА.

В свое мнение от през днешния ден Илиян Филипов, представляващ ДЗЗД „ Колежа ", оповестява, че периодите за преустановяване на строителните действия, демобилизация и привеждане на строителната площадка във тип, в който тя няма да заплашва живота и здравето на жителите, е прекомерно къс и няма по какъв начин това да се случи за посочените дати.

Към днешна дата ДЗЗД „ Колежа " прави СМР на браншове „ Б " и „ Г " и прилежащите им паркинги, които са планувани авансово и са част от развой, който не може да бъде пресечен за толкоз къс период. Предвидените СМР се правят с тежка техника, прецизират от фирмата-изпълнител.

„ Всички действия са планувани авансово и съобразени само с програмата на ФК „ Ботев " Пловдив и тяхното осъществяване няма по какъв начин софтуерно и в посочения период да бъдат прекратени и в допълнение да бъде обезопасена строителната площадка и прилежащите зони ", се споделя в мнението на ДЗЗД „ Колежа ".

Предвид всичко изложено и воден само от грижата за живота и здравето на жителите, кметът на Пловдив Костадин Димитров препотвърди решението, че стадион „ Христо Ботев " не може да бъде употребен от БФС в интервала 14-16 ноември 2023 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР