Такава крупна сума за пръв път се случва, каза Каленски

...
Такава крупна сума за пръв път се случва, каза Каленски
Коментари Харесай

Полицаят, неприел подкуп от 10 000 евро, за трети път отказва пари от нарушители (видео)

" Такава крупна сума за пръв път се случва ", сподели Каленски и добави, че даже и за миг не си помислил да вземе парите, съобщи Българска телеграфна агенция.

Полицаят описа, че е бил на нощно дежурство със своя колежка, когато към 01.00 часа получили сигнал на кавга на хора от два автомобила на кръстовището на бул. " Дондуков " и " Мария Луиза ", като е трябвало да се тестват водачите за алкохол и опиати.

 

Тестът на единия лидер, сириец с български документи за емигрант, посочил съществуване на три типа опиати - канабис, амфетамин и метаамфетамин. Шофьорът незабавно бил арестуван и вкаран с белезници в патрулката. След това мъжът е изискал да му се разхлабят белезниците, тъй като го болят ръцете. Младши контрольор Каленски влезнал в автомобила и задържаният пуснал на пода две пачки, като ги побутнал с крайник към него. Мъжът му споделил, че това са 10 хиляди евро, изискал е да бъде освободен и да му се върне шофьорската брошура, защото му е нужна за работа. Обяснил е, че има транспортна компания, занимаваща се с транспорт на товари от Турция към България. Полицаят незабавно докладвал за случилото се на началника си.

Впоследствие сириецът е превозен до ВМА, с цел да му бъдат взети кръвни проби. По време на пътуването декларирал, че има в себе си още 3000 лева и златен часовник, които също предложил на служителите на реда, с цел да го пуснат.

Мъжът е сирийски жител с документи за емигрант, като разговарял с служителите на реда на български. Той е арестуван за 24 часа в Пето районно ръководство. Установява се дали е престъпно проявен и има ли предишни нарушавания на пътя.

По случая работи Софийската градска прокуратура.

Източник: dir.bg

ВИДЕО

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР