Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология

...
Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология
Коментари Харесай

Синоптиците От Бан Направо Ни Убиха Настроението! Всичко Е Било Грешно, През Следващите Дни Ни Удря

Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) обявена от дежурния синоптик Анна Дякова, представена от Фокус. Атмосферното налягане е доста по-високо от междинното за декември - ще се увеличи още. Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 2-3°.

Температурата на морската вода е 9° - 10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще бъде най-вече слънчево, само че студено. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 3°, на 2000 метра – към минус 8°. В петък тук-там, основно в Южна България, ще има и слънчеви часове, само че от север облачността ще се усили и на обособени места ще превали слаб сняг. Вятърът ще е слаб до сдържан от запад-северозапад. Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, а оптималните сред 0° и 5°.

В събота и неделя вятърът от север-северозапад ще се усили. Облачността ще бъде по-често забележителна и основно през първия ден тук-там в страната ще превали сняг, около река Дунав – дъжд, до момента в който в неделя слаби валежи са вероятни единствено в планините. В неделя ще стартира и стопляне.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР