Такъв срам и унижение не сме виждали до сега. За

...
Такъв срам и унижение не сме виждали до сега. За
Коментари Харесай

Балабанов: 9 месеца сглобката правеше всичко, но не и да работи за българските граждани

Такъв позор и оскърбление не сме виждали до в този момент. За 9 месеца сглобката направи всичко, само че не и да работи за българските жители. Прегърнаха се 2 несъвместими обединения, подкрепени от трета в лицето на Движение за права и свободи . Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Той уточни, че 49-ото Народно събрание не работи. За него единственият вид са нови избори. По думите му хората би трябвало да излязат да гласоподават, с цел да пренаредят партиите в Народното събрание. Формулата в тази обстановка е експертен кабинет, подсилен от повече обединения, равноотдалечен политически , разясни Балабанов.

Депутатът от Има Такъв Народ не спести рецензиите си към декларираните от сглобката цели. Според него въздушният Шенген е цялостен неуспех на външната ни политика. Угаждайки на Австрия ние подписахме съглашение за връщане на безграничен брой мигранти, посочи той.

По отношение на еврозоната той означи, че няма да бъдем признати на 1 януари 2025 година Той добави, че отчетът на МВФ е цялостен с рецензии.

Аргументите на сглобката рухнаха. Остана им единствено желанието за власт и разпределението на порциите, сподели още той.
 Има Такъв Народ след диалога с Радев: Избори незабавно и необятен експертен кабинет
Има Такъв Народ след диалога с Радев: Избори незабавно и необятен експертен кабинет

Според Йорданов Сглобката сред двете политически сили не работи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР