Такъв си ти (, съпредседател на ДБ - б.р.) -

...
Такъв си ти (, съпредседател на ДБ - б.р.) -
Коментари Харесай

Слави Трифонов към Атанас Атанасов: Хем си алчен, хем ти се свиди


" Такъв си ти (, съпредседател на Демократична България - б.р.) - хем си лаком, хем ти се свиди. Ама няма да стане. И законът, и моралът са на страната на новите притежатели ", написа водачът на " " във " Facebook ".

" Според водача на ДСБ, “ ”, от която той е част, и “ ” щели да предложат. И нямало проблем да ги поддържа и изобщо - който ще да ги поддържа - нали това е български парламент, вътре има български депутати, всички сме българи, “ ” оферират българско държавно управление и какво значение има кой ги поддържа.,,, - няма значение, значимото е да има държавно управление ", добави той.

" Когато “ ” завоюва изборите и беше подготвена да предложи държавно управление на малцинството, настана подобен писък, в който “ ” държаха най-високия глас, изсипаха се толкоз обиди, предизвестия, закани, ненавист. И за какво? Защото държавно управление на малцинството, излъчено от “ ”, не можеше да бъде подкрепено от и. Тогава не можеше, тъй като бях аз, тъй като изборите завоюва “ ” ", разяснява Трифонов.



Според него в този момент няма проблем да има държавно управление на “ ” и “ ” с поддръжката на и.

" И към този момент няма проблем от взаимозависимост от, от “плаващи болшинства ”. Ех,. Толкова си транспарантен. Уж за България, за народа, против рецесиите, за парламентаризма, а в действителност си толкоз лаком за власт. Толкова лаком, че чак си подготвен да се задавиш. И изобщо не те е позор, че ти проличава. Всъщност, за какво да те е позор, нали си подаде оставката, пък след това си я взе назад? Това е като да си продадеш жилището, да ти платят парите, пък като дойдат новите притежатели, да не щеш да се изнесеш от него, щото ти се свиди. Такъв си ти - хем си лаком, хем ти се свиди. Ама няма да стане. И законът, и моралът са на страната на новите притежатели ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР