Такъв приятелски огън върви между българските евроатлантисти“, че няма нужда

...
Такъв приятелски огън върви между българските евроатлантисти“, че няма нужда
Коментари Харесай

Илиян Василев: Такъв приятелски огън върви между българските „евроатлантисти“, че няма нужда от вражески

Такъв другарски огън върви сред българските „ евроатлантисти “ , че няма потребност от противников. Това написа в собствен коментар в обществената мрежа Фейсбук анализаторът Илиян Василев мотив връзките сред сътрудниците в некоалицията. Публикуваме неговия разбора без редакторска интервенция:

„ Такъв другарски огън върви сред българските „ евроатлантисти “, че няма потребност от противников. Накрая ще отвратят хората от евроатлантизма, тъй като в българската му версия той се въплъщава най-много от Борисов и Пеевски.

А те действаха като сътрудници на Путин във финансирането, строителството, употребата, само че най-много отбраната – правна, институционална и политическа на Турски поток – който в този момент е основния приходоизточник, който цялостни военната хазна на Путин – всяка година над 10 милиарда $. Това в действително време – през днешния ден.

Безбройни са корупционни покупко-продажби и на намагнитения Пеевски, който през банката на Путин завме КТБ, Булгартабак и през български оръжеен търговец насочи съветските служби към премахване на неуместен нему различен български предприемач.

Този вид байганьовски евроатлантизъм включва и търпението на ППДБ да одобри горните версии и да не ги подлага на критика.

Ето виждате от ППДБ нито дума няма по разкритията към Турски поток. В прочут смисъл тези разнообразни нюанси в българския гювеч атлантизъм взаимно се оправдават и поддържат.

Да, и Орбан е член на НАТО и Рюте – само че разликата сред двамата е от небето до земята.

Това, което предизвикват родните ни евроатлантици на идеята на участието в Европейски Съюз и НАТО, е на път да ги трансформира в главно оръжие на Русия за дезинтеграция на поддръжката на действителния евроатлантизъм в обществото. Без ясна и безапелационна морална котва евроатлантизмът не може да оцелее. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР