Такъв кандидат за президент не сме имали. Но ще осъзнаем,

...
Такъв кандидат за президент не сме имали. Но ще осъзнаем,
Коментари Харесай

Бимбалов за Панов: Точно такъв кандидат трябва да разбута блатото от безразличие |

Такъв претендент за президент не сме имали. Но ще осъзнаем, че в действителност тъкмо подобен претендент би трябвало да разбута блатото от равнодушие, което ни е обхванало, написа във Facebook обява рекламистът Радослав Бимбалов във връзка кандидатурата на ръководителя на Върховният касационен съд (ВКС) Лозан Панов.

„ Петъкът зъзнещо вали, а Facebook емиграцията, загърната в топлото одеяло на персоналното си успокоение, разисква какво не харесва в Лозан Панов. Нека ви оказа помощ. Не са очилата, прическата или необиграното му държание пред камера. Това, което споделя, е мъчно за преглъщане “, сподели още той.

По думите му той също се е изненадал от „ лютата чушка, която се е оказал този максимален български арбитър “:

„ Сепнах се от внезапния метод, по който потегли в медийните си изяви. Но след първичния потрес осъзнах, че в действителност Лозан Панов прави единственото, което е правил постоянно – не мисли за своя персонален интерес, нито обслужва нечии непознати, партийни сметки. Просто вижда нещата такива, каквито са. През тези, странните очила “.

Според рекламиста когато става дума за президентската институция сме привикнали, че „ президентът е парадна персона и държавна статуетка “, и че от него нищо не зависи.

„ Да, Лозан Панов влезе остро в изборите. И няма никакво значение дали ще завоюва тази поредна борба в живота си, тъй като той в действителност ще реализира нещо значимо. Оттук нататък към дейностите на българския президент ще има доста по-сериозни упования и условия. А това, другари, е повече в сравнение с всеки един от нас може да направи, в одеялото си. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР