Такъв е моментът, а и нивото – за големи неща

...
Такъв е моментът, а и нивото – за големи неща
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Супер е, че не ме слагат в сметките си

Такъв е моментът, а и равнището – за огромни неща – съобщи Кубрат Пулев при идването си от Съединени американски щати. – Супер е, че не ме поставят в сметките си. Стилът ми е подобен. Дори в диалозите изчаквам да чуя мнението на останалите и тогава си споделям моето. Сега не приказват, само че ще заговорят.
В Щатите боксьорът подписа професионален контракт с водещата промоутърска компания „ Топ Ранк “. И разкри, че следващата година ще има 3 мача, предпочитано в Съединени американски щати и у нас.
„ Парите са доста съществени, не е като в България и Германия “, продължи Пулев.
И посочи, че през януари отпътува за Лас Вегас, където ще тренира. А неговият брат Тервел Пулев отпътува малко по-рано – на 15 януари, където ще се приготвя с американски треньор, за мач малко по-късно.
Пулев добави, че ще продължи да работи с немския експерт Ули Вегнер, който ще пътува до Щатите.
Кобрата е формален кандидат за пояса на IBF в тежка категория, който се държи от Антъни Джошуа. Наскоро промоутърът на британеца разгласи, че мач сред двамата няма да бъде забавен. „ IBF също би трябвало да си кажат думата, за мен няма значение дали 6 месеца по-късно или по-рано.– добави Пулев. – Не е единствено Джошуа, имам си и други противници, с които би трябвало да се оправя. “

Снимка СПОРТАЛ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР