Такъв бил Слави Трифонов, онакъв бил, но от работата си

...
Такъв бил Слави Трифонов, онакъв бил, но от работата си
Коментари Харесай

За 30 минути Слави Трифонов спечели над 1,5 милиона

Такъв бил Слави Трифонов, онакъв бил, само че от работата си схваща, тъй като това демонстрират най-беглите калкулации на неговия хонорар, който той ще получи за концерта „ ИТН “ в зала „ Арена Армеец “. Първоначално имаше единствено една дата за събитието – 16 юни. След като обаче билетите за спектакъла  бяха разграбени за половин час, Трифонов съумя да обезпечи и залата и за още един ден.

„ Обещах ви да проуча опцията за втори концерт. Защото е знамение билетите да свършат за половин час. Е – ще има и второ шоу. То ще е на другия ден – 17 юни, отново в „ Арена Армеец “, съобщи Дългия. Цената на билетите пък варира от 25 до 90 лева Това прави междинна цена от 50 лв.. Залата ще е цялостна на макс и в двата дни – със Слави ще дерат гърла още 17 000 индивида.

Простата сметка демонстрира, че шоуменът ще прибере за двата дни 1,7 млн. лв.. Харчовете му пък са 200 бона – 60 бона е наемът на залата за два дни, също така ще се заплаща за защита, танцьори, резултати, специфична сцена. Така от двата дни Трифонов ще излезе на чисто с 1,5 млн. лв., пресмята вестник „ България през днешния ден “.

Освен всичко друго Слави е подготвил и доста изненади за феновете си. Освен на безконечните му шлагери, феновете ще се насладят и на „ Златните девойки “. Ансамбълът, който завоюва бронзов орден в Рио, ще се появи на сцената в първия ден. В интернет пък към този момент върви черна борса за билети за концертите. Засега те са по 200 лв. парчето, само че се чака цената до скочи директно преди събитието.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР