Такъв беше коментарът на вицепремиера Красимир Каракачанов пред медиите в

...
Такъв беше коментарът на вицепремиера Красимир Каракачанов пред медиите в
Коментари Харесай

Каракачанов: ДПС не могат да преживеят, че не въртят обръчи

Такъв беше коментарът на вицепремиера Красимир Каракачанов пред медиите в Народното събрание, заяви Българска телеграфна агенция.

Не могат да преживеят, че втори мандат към този момент не са в ръководството, не раздават порциите, не въртят обръчите и търсят опция по всевъзможен мотив да уязвят Обединените патриоти, включително с доноси в чужбина, сподели Каракачанов.

Военният министър недоумява за какво се желае освобождението Симеонов от вицепремиерския пост за това, че границата е оповестена за част от стратегическата инфраструктура. Даже се усещам леко афектиран, добави Каракачанов, тъй като преди две години - през 2015 година, аз бях индивидът, който настояваше по този начин да постъпим, с цел да може армията да бъде изпратена да охранява границата.

Той попита риторично и дали е допустимо публицист, без значение от каква народност, да снима обект от стратегическата инфраструктура на Франция, Белгия, Германия, Съединени американски щати в случай, че се знае за ситуирани там самолети, ракети "с еди какви си благоприятни условия ".

Защо госпожа Йончева не отиде от турска страна, с цел да забележим дали ще я позволен да снима, само че да правиш филми, с които да показваш на незаконните имигранти от кое място да минат - това отговорно ли е, продължи вицепремиерът.

По думите му, се прекалява, а задачата е да се дестабилизира държавното управление. Българска социалистическа партия има и вътрешни проблеми - следва конгрес, водачът би трябвало да бъде подсилен, обоснова се Красимир Каракачанов.

Самият Валери Симеонов, който беше с посетители в Народното събрание, не пожела да разяснява проблема с желаната му оставка и обстановката с оградата на българо-турската граница.

Във връзка с нарастването на възнагражденията в армията през 2018 година, военният министър осведоми, че има 100 млн. лева, само че защо ще стигнат, щял да каже след седмица.

Дир.бг напомня, че оставката на Валери Симеонов през вчерашния ден бе поискана от Българска социалистическа партия по отношение на оповестяването на оградата по границата за обект от национална сигурност. Движение за права и свободи желаеха оставката на вицепремиера по отношение на говора на омразата. А през днешния ден водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че партията му към този момент се замисля да не би разделянето на нацията да е в действителност политика на ГЕРБ, а националистите да са единствено инструментът в техните ръце.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР