Тъкър Карлсън опита храната във Вкусно – и точкаТъкър Карлсън

...
Тъкър Карлсън опита храната във Вкусно – и точкаТъкър Карлсън
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън развенча мита за разкъсаната на парчета и бедстваща Русия: Животът в САЩ е по-опасен и по-тъжен

Тъкър Карлсън опита храната във " Вкусно – и точка "

Тъкър Карлсън по време на пътуването си до Москва реши самичък да ревизира какъв е животът на руснаците, живеещи доста години под наказания

За да разсее всички спекулации за Русия и нейната „ раздрана на части “ стопанска система, американският публицист Тъкър Карлсън по време на пътешестване до Москва реши самичък да ревизира какъв е животът на руснаците под наказания.

Седмица след публикуването на изявление с съветския президент Владимир Путин, репортерът стартира да разгласява поредност от къси видеоклипове за приключенията си в столицата.

На първо място Тъкър беше шокиран от чистотата и реда в московското метро.

„ разяснява американският публицист, явно намеквайки за нюйоркското метро, което става все по-малко безвредно място.

Заедно с екипа си той слезе до киевската „ колцевая “ метростанция, показвайки мозаечните пана, кованите решетки край стълбите и проходите, както и първокласните полилеи.

Следващото място, което Карлсън реши да инспектира, беше съветският еквивалент на Макдоналдс. Журналистът напомни, че по време на откриването на първия ресторант за бързо хранене през 1990 година на Пушкинския площад татко му е пристигнал в Москва.

За инспекцията си Тъкър реши да избере заведение, ситуирано близо до Киевски вокзал /ж. п. гара/. Цената на поръчката беше към 650 рубли (около 7 долара). Първо Карлсън реши да опита пържени картофи, които към момента провокират най-разгорещените разногласия измежду феновете на фаст фуда (едната половина счита, че след затварянето на McDonald`s технологията за тяхното подготвяне се е трансформирала, другата половина счита, че в действителност е останала същата).



Журналистът опита и чийзбургер, като означи, че усетът му напълно не се разграничава от американския аналог. И сподели парчето шоколадова торта.

„ приключи Тъкър в края на клипчето си.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед22220Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед72880Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед79521Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед42429Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед22376Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед373364Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251472Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед228361Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед111447Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94628Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев30016Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър СтоунЖоржета Пехливанова20054Тъкър Карлсън – Владимир Путин Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР