Така Валентин Радев отговори на въпрос дали младият мъж, за

...
Така Валентин Радев отговори на въпрос дали младият мъж, за
Коментари Харесай

Измамникът Спас Взриви Държавата! Лично Министърът На Вътрешните Работи Преди Малко Съобщи, Че

Така Валентин Радев отговори на въпрос дали младият мъж, за който се твърди, че в действителност е Спас Василев от Кочериново, ще бъде издирван от полицията, откакто в ГДБОП към този момент има сигнали от 40 души, излъгани във Facebook “.

Радев обаче посъветва публицистите да питат прокуратурата до каква степен е стигнало следствието, въпреки говорителката на основния прокурор Румяна Арнаудова да съобщи, че при тях няма сигнали и чакат материалите от антимафиотите.

По мотив обстоятелството, че доста от пострадалите са излъгани с обещания за евтини самолетни билети, министърът разяснява:

„ За този случай във Facebook ще кажа единствено едно - всички да внимават какво вършат. Легалният метод да си купиш билети и всичко останало по разпоредбите е на друго място. Ако някой желае да мине метър и да си купи билет по-евтино, да страда. Не мога да мятам сили и средства в допълнение да защищавам тези, които неблагоразумно правят неща, които не са по разпоредбите. “

Междувременно казусът стартира да се разплита и от медиите.

Вече стана ясно, че Спас Василев е бил проверяван по сигнали за измами още през 2011 година, само че преписката е била прекъсната. Той излъгал своя някогашна учителка, служителки на библиотеката и даже прокурори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР