Така ще те ритам, че ще останеш без деца!“, Когато

...
Така ще те ритам, че ще останеш без деца!“, Когато
Коментари Харесай

„Така ще те ритам, че ще останеш без деца!“ – Мис България разказа за ужаса и заплахите с киселина

„ Така ще те ритвам, че ще останеш без деца! “, „ Когато те залея с киселина, към този момент няма да си толкоз красива! “ – това са единствено част от жестоките закани, които е получавала Мис България Венцислава Тафкова , призна самата тя през днешния ден онлайн в предаването „ Здравей, България “.

Моделката бе поканена, с цел да опише кой е забил макетно ножче в ръката й, когато е била на 13 години и за какво дълги години е изпитвала позор. „ Беше почтена първа детска обич. Той бе с 2 години по-голям от мен и нито можеше да го съдим, нито да се саморазправяме. Тогава класната ми сподели, че ми няма нищо и се завладявам. А ръката ми бе разпорена, разминах се на косъм от това да не мога да я движа за цялостен живот “, описа Тафкова.

На 13-годишна възраст тя към този момент работи като модел и провокира злоба у огромна част от съученичките си. „ Бях бита от групичка девойки, заплашваха ме с думите: Така ще те ритвам, че ще останеш без деца. Получавах телефонни позвънявания, че ще ме залеят с киселина “ , споделя за ужаса миската. Благодарение на мощната си душeвност и здравото си семейство, тя съумява да се оправи с проблемите, само че не крие, че са дали отражение върху емоционалността й.

„ Това бе един от най-трудните постове в живота ми! Но се веселя, че го написах, тъй като с него предизвиках доста девойки да се свържат с мен и да ми опишат техните истории. Благодариха ми, че съм им дала храброст и убеденост да не се срамят от претърпяното и да разкрият какво се е случило “, прибавя Тафкова. След поста й с белега на ръката от разреза с макетното ножче десетки девойки са й писали с разкази по какъв начин приятелите им ги пребиват.

Мис България не скри и разочарованието си от това, че никой не й е обърнал внимание, когато е желала да прокара идеята си „ Не на насилието “ в учебните заведения. „ Едни от най-хубавите психолози у нас ми отхвърлиха, тъй като не желаеха да работят безплатно. Дали в този момент, когато тематиката стана съвременна, ще се вземат верните ограничения “, пита Тафкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР