Така се случи, че ни хванаха с малко количество марихуана.

...
Така се случи, че ни хванаха с малко количество марихуана.
Коментари Харесай

Антъни Иванов призна за ареста пред БНТ: Задържаха ме и съжалявам за случилото се

Така се случи, че ни хванаха с малко количество марихуана. Видяха ни на улицата и ни претърсиха. Всички гадни и кофти решения, които се случиха към мен ме подтикнаха да желая да го направя. Беше много стресиращо, всичко се случи доста бързо. Около час ни държаха в полицията. Това сподели пред камерата на Българска национална телевизия Антъни Иванов, който беше арестуван от полицията в Благоевград през вчерашния ден следобяд.

" Съдействахме на органите на реда. В Съединени американски щати съм употребявал по здравно наставление поради проблемите ми с рамото, само че в България не съм. Марихуаната не е част от листата на неразрешените е субстанции от WADA. В момента съм осъден и не го проследявам ", изясни още Иванов за Българска национална телевизия.

Екипът ни откри Иванов тази заран в басейн " Пирин ", където плувецът организираше своята подготовка.

" Притеснявам се за другото момче, тъй като най-вероятно ще бъде уволнен от Академията на Министерство на вътрешните работи. За мен е изненада, че толкоз огромно внимание се обръща на една нелепа неточност. Със сигурност образецът, който давам не е добър и скърбя, само че както виждате съм на басейна ", разяснява още плувецът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР