Така се шегуват феновете на певицата, но въпреки че е

...
Така се шегуват феновете на певицата, но въпреки че е
Коментари Харесай

Хищната хиена Петра се превърна в глиган (ВИДЕО)

Така се майтапят почитателите на певицата, само че макар че е напълняла и остаряла, тя към момента съумява да купонясва на макс с публиката, която я обича

Ретро изпълнителката Петро отпразнува своя 60-годишен празник. Певицата от ерата на турбо фолка бе една от най-успешните звезди в този род, а песните й гърмяха от всяка квартала механа или Москвич през 90-те. В мрежата се появи видеоклип от нейно присъединяване, в което визията на Петра безусловно шокира тогавашните й фенове.

Палавата руса хищна хиена се е трансформирала в глиган. Така се майтапят почитателите на певицата с фигурата й в този момент. Петра не е към този момент онази секси руса бомба, която беше мокрия сън на редица чалгари. Днес тя е много напълняла и остаряла, само че пък към момента пази оня хъс, лъчение и пристрастеност, които на драго сърце и въпреки 20 години по-късно и 30 кг от горната страна, раздава към публиката, когато се качи на сцената.

Петра е измежду певиците, които са оставили бездънен почерк в актуалната музикална история на България. В клипа се вижда, че тя подвигна на крайници почитателите си и в продължение на часове се забавляваха на макс. Като „ хиени “ всички втренчени в нея изпълняваха дружно хитовите й песни.

Някои от емблематичните й музикални творби се извършиха по няколко пъти. Вълнуваща, буйна, прочувствена бе първата среща с почитателите й след креативната почивка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР