Така се работи в община Стамболийски: с всеки кмет, с

...
Така се работи в община Стамболийски: с всеки кмет, с
Коментари Харесай

Мараджиев: Вярвам, че Йоаким Груево може да е първото село у нас с напълно изградена канализация и асфалтирани изцяло улици

Така се работи в община Стамболийски: с всеки кмет, с познаване на проблемите, с готовност за работа! Така ще бъде и отсега нататък! Йоаким Груево е станало като цветна градина – чиновниците на кметството са поставили саксии с цветя по всички прозорци на постройката, засаждат и нови пред читалището.

С тези радостни думи кметът Георги Мараджиев приветства позитивните промени в село Йоаким Груево.
 Кметът на Стамболийски ревизира строителството на физкултурния салон в града (СНИМКИ) Кметът на Стамболийски ревизира строителството на физкултурния салон в града (СНИМКИ)
Работата по построяването на физкултурния салон продължава. Извършени са изкопните действия на стадий кота 0. Всички фундаменти, основи и...

Ето какво показва още той:

Как се реализира тази цветна градина? С кмет на обитаемо място, който знае по какъв начин да работи и да желае от кмета на общината! Това се получава, когато дребният и огромният кмет гледат в една посока. Тук продължаваме работа по озеленяването, като планираме построяването на напоителна система в парка. В центъра кметът Наум Нихтянов ще постави дребната рампа за скейтборд, която е боядисана и подготвена за монтиране. Знаете, че тук художникът Стойчо Гагъмов изрисува облиците на наши възрожденци и национални герои на фасадата на кметството, учебното заведение и по автобусните спирки. През септември ще направи още рисунки в обитаемото място. В Йоаким Груево следва разширение на гробищния парк, като към новото поле ще бъде направена ограда. Тези дни ще стартира нейното създаване. След сезона на отпуските следва да създадем и други неща, които сме възнамерявали с кмета Нихтянов. Продължавам да имам вяра, че ще осигуря по този начин нужните два милиона и половина за асфалтиране на всички улици. Това създадем ли го Йоаким Груево ще бъде първото село в България с изцяло построена канализация и асфалтирани напълно улици. Това не е фантазия, а действителност. И ще стане!



Още от ПЛОВДИВ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР