„Така се получи, че в един момент, че ние създадохме

...
„Така се получи, че в един момент, че ние създадохме
Коментари Харесай

Ферарио Спасов: Хиксът ни отдалечи от баражите

„ Така се получи, че в един миг, че ние създадохме задоволително положения, само че можехме да не спечелим нищо от тази среща. Показахме темперамент и неотстъпчивост и по тази причина стигнахме до изравняването. Нервен, биткаджийски мач “, съобщи старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов след равенството 1:1 с Царско село в 26-ия кръг на Втора лига.

„ И двата отбора търсеха трите точки. На нас тази точка нищо не ни носи. Мисля, че в по-голяма част от мача момчетата се показаха добре. Противникът също сподели качества, само че бяха лесноразгадаеми. Като цяло съм удовлетворен от желанието на момчетата и това, което вършим през този сезон “, разяснява още Ферарио Спасов и продължи:

„ Липсваха ни 10 сантиметра по-надолу да дойдат тези удари, когато ударихме греди. Трябва да вкараш в такива дербита, да накараш съперника да реагира. Така или другояче головете не влязоха, съперникът поведе и направи всичко допустимо да задържи този резултат. Те са заслужиха тази точка. На нас ни остава да се борим по този начин, както го вършим през целия сезон. “

„ Съперникът също има качества и излезе стимулиран да промени нещата от първото полувреме. Ние сбъркахме много пасове в средата на терена. От статично състояние ни вкараха следващ гол “, сподели Спасов и добави:

„ В много мачове добре стоим, само че ето един корнер обърна мача в напълно друга тенденция. Може и да е липса на централизация. Получават се резултати, които не са в наша изгода. Въобще не желая да ги разясня. Всеки има право да търси своето място под слънцето. За нас става мъчно, само че ще се борим до дъно. Променят се след два-три дни губят мачове, след това очевидно добре упражняват и печелят безапелационно мачове. На никой не желая да виждам в канчето и какво прави. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР