Така се оказва, защото те (бел. ред. ГЕРБ, ДПС и

...
Така се оказва, защото те (бел. ред. ГЕРБ, ДПС и
Коментари Харесай

Проф. Георги Лозанов: Върнахме политическия часовник в 2019 г.

„ Така се оказва, тъй като те (бел. ред. ГЕРБ, Движение за права и свободи и ИТН) имат предпочитание да създадат държавно управление. Останалите изясняват в какви конфигурациите не биха влезнали с този или оня “, сподели политологът доцент Стойчо Стойчев пред БТВ.

„ Мисля, че ще създадат държавно управление и това ще е държавно управление на ГЕРБ в последна сметка. Струва ми се, че ще има държавно управление и с него ГЕРБ ще се опита да убеди обществото, че той самичък ще реформира личния си модел на ръководство “, добави проф. Георги Лозанов.

Според Лозанов изненадата на изборите партия „ Величие “ отвлича вниманието от главното:

„ Аз бях чувал нещо, само че в областта на екзотиката и тайните теории. Много се надявам, че това продължава да е по този начин. В момента към „ Величие фактически има звук и оживление, само че е малко кученцето в картината. Всички се занимаваме с „ Величие “, а през това време не виждаме картината – тя е, че върнахме политическия часовник в 2019 година “, сподели проф. Георги Лозанов.

Според Стойчев темата  корупция към този момент е изместена от дневния ред на обществото.

„ Виждаме, че има оттегляне от листата на ПП-ДБ. Липсата на поддръжка за тази платформа и гласоподаване за всевъзможни други партии, които не приоритизират този въпрос демонстрира, че явно излиза отвън дневния ред на масата. Нещо друго идва на напред във времето – някакви тайни теории, налудничави изказвания или нещо друго. Вотът се разпределя сред партиите на статуквото, ту сред някакви нови субекти с ексцентрично държание “, уточни доцент Стойчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР