Така се е прекъснала семейната линия Томлин от Саут Шилдс,

...
Така се е прекъснала семейната линия Томлин от Саут Шилдс,
Коментари Харесай

Трагедията е пълна: Момче не преживя смъртта на дядо си, а майка му - неговата

Така се е прекъснала фамилната линия Томлин от Саут Шилдс, Англия. Лекарите споделят, че в фамилията е имало наследствена сърдечна непълнота, а може би... прекалено много обичащи сърца.
10-годишният Джак Фада Томлин е бил доста завързан към своя дядо Джеймс, въпреки всичко момчето е растяло без татко, написа в. " Дели Мейл ". Джак е бил почитател на футбола и дружно с дядо си постоянно ходили на мачове.

Но тази година дядото умрял. Причината за гибелта - раздор на сърцето. 18 часа по-късно момчето почнало да се оплаква на майка си, 32-годишната Ашли Томлин, че усеща мощни болки в гърдите. Дъщерята на Джеймс освен това сама доста тежко понасяла загубата на татко си и сметната, че момчето просто страда от тъга.

Два часа по-късно обаче детето било признато по неотложност в болница. Там малко по-късно Джак умрял от раздор на централната артерия. " Мислехме, че болката в сърцето на Джак е провокирана от кончината на дядо му. Иронично, само че сърцето на Джак също не устоя... въпреки всичко.. Джак имаше най-голямото сърце. Последните 10 години бяха най-хубавите от живота ми ", споделила майка му.

Ашли Томлин обаче не съумяла да преживее кончината на двамата си най-обичани мъже. Заедно с майка си тя съумяла да преживее единствено още две седмици. В понеделник, на 4 декември, Джил намерила безжизнената Ашли в банята. Пристигналите медици установили, че повода за гибелта е същата, като на сина ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР