Така съпредседателят на ДБ Христо Иванов коментира брифинга, на който

...
Така съпредседателят на ДБ Христо Иванов коментира брифинга, на който
Коментари Харесай

Христо Иванов: Записите са жълтаж, трябва да има правителство

Така съпредседателят на Демократична България Христо Иванов разяснява брифинга, на който Радостин Василев пусна запис от Националния свет на " Продължаваме промяната ".

Според Василев аудиото потвърждава по какъв начин Кирил Петков изяснява, че ще изперат Бойко Борисов, че назначения в службите се синхронизират с посолствата, че Урсула фон дер Лайен е подготвена да заобиколи разпоредбите за еврозоната и че ще има държавно управление, до момента в който Бойко Борисов се опасява от Иван Гешев.

" Имаме обстановка, в която прокуратурата декларира, че ще нападна Народното събрание, поради това, че той се пробва да ограничи безконтролността на основния прокурор ", каза още Иванов и добави, че съгласно него по тази причина съществуват имунитетите - да бранят народните представители.

" Ние сме обсъждали практиката на Екологичен потенциал за събаряне на имунитети, тъй че да има опция да се направи преценка по кое време става въпрос за практикуване на пълномощията на прокуратурата предвид на политическата обстановка с рекетьорски офанзиви или става въпрос за учредени претенции ", разяснява Иванов.

А за това дали има съвещания с посолства за кабинет, той съобщи, че персонално не е водил такива диалози и не може да интерпретира.

 

" Имаме потребност от държавно управление. Това решение се взима мъчно от всички равнища на всички органи. Става въпрос за доста комплицирани разисквания. Много е елементарно те да бъдат показани по всевъзможен безразсъден метод. Всички хора със здрав разсъдък схващат, че България има потребност от държавно управление и ние ще продължим да работим за това ", акцентира Христо Иванов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР