Така са преценили. Панов е председател на сдружението на общините,

...
Така са преценили. Панов е председател на сдружението на общините,
Коментари Харесай

Борисов не коментира срещата на кметове на ГЕРБ с Делян Пеевски

" Така са решили. Панов е ръководител на сдружението на общините, където членуват доста кметове на Движение за права и свободи. На Свищов ние подкрепяли ли сме го? Войната в смесените региони сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е огромна ". Така сбито водачът на ГЕРБ отхвърли да разяснява срещи на кметове от партията със глобения от Съединени американски щати по закона " Магнитски " предприемач и претендент за народен представител от Движение за права и свободи.

Припомняме, че предходната седмица издигнатият от ГЕРБ кмет на Велико Търново и регионален координатор на партията Даниел Панов одобри Пеевски в кабинета си. Преди това претендентът за народен представител на Движение за права и свободи е имал среща и с кмета на Свищов Генчо Генчев, подсилен от няколко партии, измежду които и ГЕРБ.
 Ще ни накаже ли Съединени американски щати, в случай че Пеевски стане народен представител? Ще ни накаже ли Съединени американски щати, в случай че Пеевски стане народен представител?
Едва ли Съединените щати ще наложат спомагателни наказания против България, в случай че Делян Пеевски още веднъж стане народен представител. Това счита юрист Пет...

" Въпросът не е към мен! "  отсече Борисов в отговор на въпрос  дали по този начин не легитимират Делян Пеевски. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР