Така Русинов бил лишен от възможността да получава хранителни пратки

...
Така Русинов бил лишен от възможността да получава хранителни пратки
Коментари Харесай

Убиецът Чеци Безчинства В Затвора, Внася Оръжие! Наглостта Му Е Безгранична, Иска Да Смуче От Държавата!

Така Русинов бил лишен от опцията да получава хранителни колета за период от три месеца. Възмутеният наглец залял с тъжби магистратите, отстоявайки " правата си ".

Нещо повече - Чеци упорствал да бъде освободен от държавна такса и да му бъде предоставена правна помощ, тъй като не желае да заплаща разноските по делата. Агенцията по вписванията е открила, че килърът няма на свое име никакви движими и недвижими парцели, по тази причина околните на убитото момиче няма да получат нито лев от 300-те хиляди кръвнина, която им отреди съдът. Същата орис имат почернените родственици на десетки други жертви, които също не са получили обезщетение за непрежалимата си загуба.

Припомняме, че полуголото и окървавено тяло на Яна Кръстева бе намерено на 10 юли 2011 година в храстите близо до Конната база в Борисовата градина от инцидентен минувач. Аутопсията сподели, че младата жена е умряла сред 36 и 40 часа преди намирането на натрупа. Русинов я насилва да вършат секс, а след това я задушава, като притиска устата с едната си ръка, а с другата я държи за гърлото. Докато се гаври с младата жена, я шамаросва, блъска я по главата и я удря по тялото. До последния си мирис Яна е осъзнавала какво се случва, изпитвала е смут и болежка. Смъртта не настава ненадейно или за секунди, а мъката продължава 20-30 минути.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР