Така попфолк певицата Мария май извади късата клечка. Бутонът на

...
Така попфолк певицата Мария май извади късата клечка. Бутонът на
Коментари Харесай

Като две капки вода ли? Песента “Щурче” на Лили Иванова вкара в ужас Мария

Така попфолк певицата Мария май извади късата съчка. Бутонът на шанса я ошашави много, защото ѝ се падна съществено осъществяване. В уговорката ѝ за тази седмица влиза задачата да се превъплъти в Лили Иванова и да показа емблематичната ѝ ария “Щурче ”. Всеизвестно е, че гранддамата на българската сцена има извънредно характерен глас и певчески благоприятни условия, по тази причина и имитацията ѝ се оказва върховен пилотаж.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

Видео от подготовките на фолкаджийката се завъртя в Мрежата. В него се вижда по какъв начин тя изпява част от припева на песента, след което бурно декларира, че не може да изпее тази ария. И като че ли с цел да затвърди отношението си, буйно хвърля листовете, че и съвсем се отървава от микрофона. Така певицата безусловно си вкара таралеж в гащите – феновете и на Лили Иванова имат високи упования към нейните имитатори. И в случай че шансът на Мария с осъществяването не проработи, към този момент е единствено в нейните ръце да се показа добре.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

“Капките ” подсигуряват сериозна подготовка. В предаването дори и непрофесионалните артисти се стараят да не се излагат при представянето на частите. Независимо от тръшкането си до този миг обаче, въпреки всичко Мария свети с много опит на сцената.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР