Така обявиха битка и на най- святото ни право -да

...
Така обявиха битка и на най- святото ни право -да
Коментари Харесай

Война С Всички! Корнелия Нинова Посече Герб С Ново Тежко Обвинение!

Така оповестиха борба и на най- святото ни право -да бъдем свободни хора. Те узурпираха европейската концепция и я опорочиха, като я сведоха до чалга и алкохол на юношески конгрес за бъдещето на Европа. И когато чуха тежката оценка на младите европейци,че ГЕРБ са унищожили напъните на генерации младежи, не се посвениха да атакуван и тях. Агресията на ГЕРБ и заклеймяването на инакомислещите към този момент мина границите на България и стъпи в Европа. Такава България ли желаеме? Днес ни би трябвало съзидание. "

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на честването на 70-ата годишнина от учредяването на Коларовската районна партийна организация и 30 години от основаването на Районните партийни организации " Сердика ", " Надежда и Връбница.

" Ще ви върнем правото да бъдете свободни хора, да не се страхувате, да изразявате мнението си и да се борите за правата си. Българска социалистическа партия може да промени България. Нека спасим народа ни от изгубване и да създадем по този начин, че той да живее добре. Сила сме, в която се съчетават мъдрост и опит, сила и младост, в името на една идея, - обективен и заслужен живот за българския народ ", сподели Нинова пред събралите се над 500 души, представители на три генерации.

" Нека вържем стопанската система с просветителната система, с цел да подсигуряваме работа и фрагменти ", прикани водачът на Българска социалистическа партия. Тя попита-толкова ли е комплицирано да се направи подредена здравна система и хората да знаят, че конституционното право на налично опазване на здравето е обезпечено.

" Не е мъчно - желае се предпочитание. Това липсва на политическата класа през днешния ден. Това ще предложим ние, в края на юни, на Националното заседание за нова визия за България ", разгласи водачът на опозицията.

На събитието участваха зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, ръководителят на БСП-София Калоян Паргов, ръководителят на ОЖС-БСП Катя Николова, народни представители от " Българска социалистическа партия за България ", общински съветници от групата на социалистите, членове и симпатизанти. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова награди с почетни знаци за дейна активност някогашните ръководители на общинските препоръки на левицата в " Сердика ", " Надежда " и " Връбница ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР