Така няма да се създава невярно впечатление за пукнатини в

...
Така няма да се създава невярно впечатление за пукнатини в
Коментари Харесай

Вигенин: Импровизациите за Северна Македония да бъдат сведени до минимум

Така няма да се основава погрешно усещане за пукнатини в българската позиция или сред съдружните сътрудници по тази тематика, предизвести зам.-шефът на Народното събрание и на Българска социалистическа партия

" В съглашението за съдружно ръководство сред Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България е залегнала ясна позиция във връзка с европейската вероятност на Република Северна Македония. Тази тематика остава едно от най-големите провокации за България и за държавното управление в региона на външната и европейската политика. Поддържането на необятно политическо единодушие и единодействието сред институциите е ключ към сполучливото отстояване на българския интерес. " Това написа във фейсбук зам.-шефът на Народното събрание и на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин по повод коментара на Слави Трифонов по тематиката от по-рано през днешния ден. Също с пост във фейсбук водачът на " ИТН " изиска старта на договарянията на РСМ за участие в Европейски Съюз да се обвърже с отпадане на американските визи за България и участието на страната ни в Шенген.

" Свиканият от президента КСНС е добра опция за приемане на настояща информация и шерване на политически визии за стъпките напред. Всяка дума има значение, по тази причина разгадавам спонтанните изказвания на прелиминарен стадий да бъдат сведени до най-малко, с цел да не се основава погрешно усещане за пукнатини в българската позиция или сред съдружните сътрудници ", предизвестява Вигенин, който е някогашен външен министър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР