Така нареченият плавен безкръвен преход създаде много проблеми през последните

...
Така нареченият плавен безкръвен преход създаде много проблеми през последните
Коментари Харесай

Политическа врачка: БСП получава мандата

" Така нареченият " равномерен анемичен преход " сътвори доста проблеми през последните 32 години. Ние сме може би една от дребното страни, които не можаха да основат народен етничен темперамент и държавническа позиция.

Винаги сме разграничени. Това е огромният проблем. Колкото повече опълчване има, толкоз по-слаба страна ще бъдем - лесна за манипулиране и за приложимост от външните сили ", това съобщи пред БНР политическата гадателка Осман Октай, някогашен заместник-председател на Движение за права и свободи.

Според него няма по какъв начин да се сформира държавно управление с тези различия сред политическите сили:

" Формациите, които реализираха обединението през декември, не желаят да заплащат високата цена, че са отговорни за разпада на обединението. Още оттогава единствено управлението на Политическа партия демонстрираше доверчивост, че всичко е наред. Затова предвиждах, че по време на дебатите за бюджета различията ще изпъкнат, всеки ще дърпа чергата към себе си и това ще унищожи обединението. Отиваме на предварителни избори ", безапелационен беше той.

Октай предвижда, че президентът Румен Радев ще връчи третия мандат на Българска социалистическа партия:

" Иначе мъчно ще изясни за какво прескача Българска социалистическа партия. Той не желае да обиди комунистите, бесепарите, с цел да не го освиркат. Всичко пролича на срещата с Корнелия Нинова, без значение че летяха обидни искри сред тях ".

Според него ГЕРБ няма да са първа мощ при предварителни избори, а такава ще бъдат Политическа партия, " които не си дадоха сметка, че влизат в леговището на алигатори ":

" С добра усмивка и положителни планове не се реализира нищо в политиката... Ако има обединяване сред Политическа партия и Демократична България, ще има най-малко 200 000 гласа от горната страна върху импулса за обединяването. Ще има държавно управление без ГЕРБ, без Движение за права и свободи, без Българска социалистическа партия, без " Възраждане ". А Стефан Янев ще изиграе значима роля в идващото ръководство на страната...

Много по-лесно в политическата кухня е да се договориш с бизнес план - хвърляш 2-3 милиона и се разбираш. Имам поради Има Такъв Народ. Много по-трудно е да се схванеш с " Позитано " - и милиардите ще ти вземат, и нож в гърба ще ти забият ".

Осман Октай показа за разочарованието си от Румен Радев:

" На обща фотография в медиите видях прегръдката му с Николай Вълканов и нещо в мен се прекатурна. Николай Вълканов е наследникът на Илия Павлов в " Мултигруп ", той е гуруто, покрива всички финансови и имотни запаси към Доган. Какво ще вършим - ще отвоюваме страната от мафията или ще се прегръщаме с мафията.

Радев се разграничи от държавното управление, вместо да го поддържа в първите му стъпки… Президентът има персонален интерес по време на акцията да не саботира изборния развой, с цел да има устойчиво държавно управление в средата на ноември ".

По думите му Румен Радев се готви за назначение на служебно държавно управление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР