Така наречените стени все още не са се затворили напълно

...
Така наречените стени все още не са се затворили напълно
Коментари Харесай

„Сценарий за деня на Страшния съд“: Бивш прокурор на Министерството на правосъдието предупреждава, че Тръмп може да спечели от процеса с класифицирани документи

Така наречените стени към момента не са се затворили изцяло против Тръмп и политическите му закононарушения, само че сигурно се движат и наподобяват да набира скорост.

В Ню Йорк Доналд Тръмп неотдавна беше санкциониран с повече от 350 милиона $ от арбитър Енгорон за финансови закононарушения. Тръмп също беше осъден със правосъдно решение за повече от 80 милиона $ по делото за клюка Е. Джийн Карол.

Тръмп и неговите юристи не престават да настояват, че той е вид крал или господ, който има имунитет от закона за всички закононарушения, които е направил, до момента в който е президент. Такива изказвания, които са в директен спор с духа и буквата на Конституцията, основаването и политическата просвета на Америка като цяло, евентуално ще бъдат отхвърлени от Върховния съд на Съединените щати.

Въпреки това, тези стени са срещайки трудности.

Във Флорида арбитър Кенън ясно показва персоналната си преданост към Доналд Тръмп, а не върховенството на закона и публичния интерес, като демонстрира огромна благоскло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР