Така наречените компютърни игри отдавна не са само компютърни, благодарение

...
Така наречените компютърни игри отдавна не са само компютърни, благодарение
Коментари Харесай

Кои са най-добрите тенис заглавия за iOS в момента?



Така наречените компютърни игри от дълго време не са единствено компютърни, с помощта на сериозната скорост, която набират заглавията за мобилни устройства. Вече сме привикнали да вършим всичко от своите смарт телефони, като опцията да поиграем на обичания си род игри в никакъв случай не е било толкоз елементарно и налично. Затова изцяло разбираме тези от вас, които избират удобството на мобилните устройства, на които можете да се насладите и на обичаните си тенис заглавия, както на Android по този начин и за iOS. Днес обаче ще се спрем на най-хубавите тенис игри за устройствата на Apple, тъй че в случай че вашата операционна система е iOS и харесвате тениса, идващите редове са тъкмо за вас.
Virtua Tennis Challenge
На първо място се намира една от най-реалистичните тенис игри, на които можете да се насладите на вашия iPhone или iPad – Virtua Tennis Challenge. Играта е дело на колоса в основаването на игри SEGA, които неотдавна показаха своята първа мини подпора носеща името SEGA Mega Drive Mini. Но, връщайки се на Virtua Tennis, би трябвало да споменем, че реалистичността на играта си личи още от начало, като вие стартирате, като обещаващ гений и можете да се издигнете до висините в международния тенис. Освен това можете да харчите извоюваното от шампионатите, както прецените, а също така има и редица варианти за персонализация на вашия тенис воин.
Ultimate Tennis
Това е още едно брилянтно тенис заглавие за iOS, което по стичане на събитията има много допирни точки с Virtua Tennis Challenge. Тук също можете да персонализирате вашия състезател, както желаете, само че също така можете да създадете и собствен тим. Докато извоюваното от наградни фондове можете да харчите за нова екипировка или други аксесоари. Освен това Ultimate Tennis може да се похвали с в действителност страхотна графика и доста съответен и подсъзнателен геймплей.
Stick Tennis
И след много реалистичните и като че ли по-сериозни тенис заглавия идва ред на едно малко по-разчупена и занимателна игра в лицето на Stick Tennis. Тук графиката не е на такова ослепително равнище, само че това е без значение, защото играта се играе елементарно и е извънредно занимателна. Интересното, е че колкото по-добре се справяте, толкоз повече същински тенис играчи ще отключвате. Така да вземем за пример можете да отключите вашия обичан тенисист, като Роджър Федерер да вземем за пример, за който всеки може да заложи на bet365 за идните шампионати от огромния шлем.


Timber Tennis
Ако Stick Tennis е по-забавен и друг метод към тенис игрите, то за Timer Tennis може да се каже, че дори навлиза в дълбоките води на Arcade заглавията. Тази тенис игра залага на ретро метод, който може да се съпостави с възродената версия на Tennis Champs – Tennis Champs: Returns. Но в Timer Tennis действието се развива извънредно бързо, като с изключение на отключването на разнообразни кортове, тенис топки и провокации, вие също по този начин можете да се изправите и против вашите другари или познати в мултиплейър борба.
Ace Tennis Online
За край прибавяме едно старичко, само че по никакъв начин не неприятно тенис заглавие за iOS наречено Ace Tennis Online. Въпреки нейната 10-годишна възраст, тази игра може да ви изненада с доста реалистичната физика, на която залага и бързо разрастващото се деяние. Лесно се привиква с контролите на играта, като с изключение на офлайн вид за игра, можете да се насладите и на мултиплейър срещи. А дори можете да създадете и собствен онлайн профил за въпросните онлайн тенис мачове, където също по този начин и да сложите ваша профилна фотография в случай че желаете.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР