Така наречената “революция“ от 1917 година е може би най-голямата

...
Така наречената “революция“ от 1917 година е може би най-голямата
Коментари Харесай

България е сред най-пострадалите от Болшевишката революция

Така наречената “революция “ от 1917 година е може би най-голямата морална злополука в историята на човечеството. Всички, които сме живели в общество, основано от този драматичен обществен опит, знаем и помним каква беше неговата същност. Беше ни отнета свободата, правото да изговаряме на глас мислите си. Ние бяхме принудени да живеем в безвремие. Това сподели в пленарната зала в Страсбург евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Евродепутатът взе участие в дебата „ Наследството от тоталитарната Болшевишка гражданска война през 1917 година “, който се организира по време на пленарната сесия на Европейския парламент.

“Моята родна страна България беше една от страните, които пострадаха доста от това зло. Няма по какъв начин да забравим да вземем за пример, че почитателите на болшевизма - българските комунисти, направиха един от най-зловещите атентати в историята на човечеството - взривиха църквата „ Света Неделя “ в София”, напомни Адемов и разяснява, че провалите в съзнанието на хората е най-добре да се лекуват с обучение и разсъдък, тъй като Европейски Съюз е инструмент за решение на проблемите без принуждение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР